Station: Unknown е и заглавието на една от песните, които

...
Station: Unknown е и заглавието на една от песните, които
Коментари Харесай

Анна-Мария Въртовска с дебютен албум

" Station: Unknown " е и заглавието на една от песните, които звучаха на представянето на албума в столичния клуб " Тънка алена линия ". На сцената дружно с Анна-Мария бяха музикантите от група " No More Many More ". Песните в албума " Station: Unknown " са общо 12, а целият план е сбъднат с поддръжката на Кохезионен фонд на " Музикаутор ". През последните месеци младата певица разгласява сингъла " The Light At Night ", последван от първия й видеоклип - на втория сингъл " Try ", записан дружно с пианиста Мартин Стоянов-Мартист.

Анна-Мария е авторка на музиката, текста и аранжимента на всички песни в дебютния си албум. Изключение вършат " Try " и " Любовта не е за всеки ", чийто аранжимент е дело на Мартист. Записите са направени в GEGA Studio от Иван Гатев и Оги Кьосовски, които свирят и в някои от песните, както и Никола Симеонов - китара, Васил Андреев - бас, Александър Михайлов-Сашкина - саксофон, Слав Лазаров - тромпет, Камен Александров - китара, Лоренцо Спараши - бийт, Николай Воденичаров-Никеца, Емилия Цветкова, Айсел Карадайъ, Ивайло Петров - беквокали, и други

Анна-Мария е на сцената от ранна възраст. Първо като част от Детския хор на БНР, в който пее в продължение на 12 години под управлението на акад. Христо Недялков и Венеция Караманова. Още преди да навърши 18 година, взе участие в разнообразни обединения, както и в техни звукозаписни и концертни планове. През 2012 година, дружно с Ангел Тонкин и Васил Тонкин, основава първата си група " In Between ", с която има дейна клубна активност. От 2016 година пее в дует с Никола Симеонов. Участва в двата албума на група " Cool Den " и в третия албум на група " No More Many More ".

Ани, както я назовават приятелите, е приключила " Поп и джаз пеене " при Етиен Леви в Нов български университет, свири на пиано, китара, неотдавна и на укулеле. През последната година постоянно получава предложения за присъединяване в концертите на " No More Many Morе ".
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР