Startup Ventures Varna е първото по рода си събитие за

...
Startup Ventures Varna е първото по рода си събитие за
Коментари Харесай

Млади предприемачи мерят сили в Икономическия университет-Варна

Startup Ventures Varna е първото по рода си събитие за млади и амбициозни хора, които ще мерят сили и хрумвания с действителен късмет да започват собствен бизнес в рамките единствено на три дни.

Домакин на събитието става най-старото икономическо висше учебно заведение в България – Икономически университет-Варна. Датите на осъществяване на надпреварата са 15-17 ноември.

Участващите ще имат 54 часа, в които да разпрострат концепциите си пред жури. Събитието дава неповторим късмет на бизнесмените да се срещнат с евентуални спонсори, бъдещи сътрудници и ментори с дълготраен опит в бизнес средите, както и да получат действителна противоположна връзка от евентуални клиенти.

Очаква се към 30 тима от бъдещи бизнесмени да показват концепциите си в следните сфери: Изкуствен разсъдък, Роботика, Образователни артикули, Корпоративни артикули, Финансови артикули, Софтуерни услуги и други. Всеки от тях ще получи по 300 $ заем за услугите на Гугъл For Startups, 12 месеца домейн и хостинг, отбрани за дебитни карти и подложки за компютърна мишка от ICN.

Победителят ще си тръгне от форума още с чек за 1500 лева, 600 лева ваучер от ICN, потребление на Workshop от Advance Academy, един месец гратис прилагане на сo-working space от Switch и Innovator, подарък от MyPos като започваща облага за бизнеса ПОС терминал, специфична премия от MOBI - представяне пред американски вложител, книгата The Unfair Advantage на Ash Ali и Hasan Kubba и документ за присъединяване в събитието от ИНФИНИТЕХ ЕООД и ИУ – Варна.
За тимовете, които ще се класират на второ и трето място, също има спомагателни награди от спонсорите.

Идеите на тимовете ще бъдат оценени от жури в състав: Рун Совндал (съосновател и основен изпълнителен шеф на Fantastic Services Bulgaria), Станислав Тодоров (експерт в региона на маркетинга, съосновател и маркетинг шеф на Advance Academy), Красен Попов (с дълготраен опит в консултирането на компании в областите Business Intelligence, Fintec, Communication and Investment, уголемява мрежата на myPOS в северна Европа) и доцент доктор Мария Станимирова (директор на Център "Кариери, предприемачество и маркетинг ").

Участниците в Startup Ventures Varna могат да разчитат на помощта на одобрени ментори. Задачата им е да направляват участниците в развиването на хрумвания и да ги научат по какъв начин да изградят своите продукти/ услуги, да създадат свое маркетинг изследване и да положат основите на своя бизнес проект. Сред тях са Николай Петканов (основател и съосновател е на 9 start-up компании с над 25 години опит в областта на Маркетинга и предприемачеството),Георги Захариев (основател на Green Sofia Apartments, шеф „ Бизнес развиване “ в SoftUni и управител на плана Гугъл „ Дигитален Гараж за България 2019 “), Владимир Костов (собственик на Фрейт БГ ЕООД и на Транс-Океан Шипинг Ейджънси ЕООД, с над 13 години опит в областта на логистиката, спедицията и складирането), Дими Илиева (бизнес треньор и основен маркетинг шеф в myPOS) и доста други.

Главен уредник на събитието е компанията Инфинитех ЕООД, която създава софтуерен артикул с просветителни цели. ИУ – Варна се включва в Startup Ventures Varna като съорганизатор и студентите от висшето образователно заведение ще могат да се включат в надпреварата гратис.

Спонсори на събитието са Гугъл For Startups, FbStart from Фейсбук, Fantastic Services, ICN, Solvay Sodi, myPOS, SoftUni, БНП Париба, Witlix, Switch, Innovator, JA Bulgaria, JCI, Metro, Entropy Active, Smart Varna Foundation, Advance Academy, Abilix Soft, Sales Machine, Mbrand, Codopolis, BulMag и други.

Билети за Startup Ventures Varna на цена от 24 лева могат да бъдат закупени от уеб страницата на събитието https://swvarna.com и на адрес гр. Варна, бул. Сливница 60, Офис Switch.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР