Стартират снимките на най-новия български сериал Фалшив герой. Проектът ще

...
Стартират снимките на най-новия български сериал Фалшив герой. Проектът ще
Коментари Харесай

Във Варна започват снимките на нов комедиен сериал

Стартират фотосите на най-новия български сериал " Фалшив воин ". Проектът ще бъде осъществен от NOVA, с поддръжката на Община Варна, а продуцент е " Ди Индъстри ".

По-рано тази година Общинският съвет гласоподава за продукцията, която ще се осъществя на 80 % в морската столица, да бъдат отделени 288 000 лв. от локалния бюджет.

Ползите за града ще бъдат доста, защото във " Фалшив воин " ще се акцентира на рекламата на морската столица. Възможно е даже да се снима и специфичен рекламен клип за Варна с известни места, разгласи през март пред общинската комисия по финанси и бюджет един от създателите на плана Димитър Гочев, който е прочут със сериалите „ Под прикритие “, „ Стъклен дом “ и „ Революция Z ”.

Главният воин на комедията ще бъде млад харизматичен чаровник, с присъединяване на дами, а част от плана ще се организира в учебно заведение. При всички случаи ще се отразява живота на българина във Варна. увери Гочев.

Снимките на „ Фалшив воин “ ще продължат до юли. Първоначалните планове са комедийният сериал да е от 12 серии, само че има опция да бъде продължен, в случай че ползата към него бъде сериозен.

Засега са ясни две имена на актьорите – Калин Врачански и родената във Варна млада певица Крисия.

Още любопитни елементи към реализацията на новаторския за България сериал продуцентите ще разкрият през днешния ден по обяд на снимачната площадка – бар в центъра на Варна. /dariknews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР