Стартиращата компания AstroForge си спечели тази възможност, набирайки миналия май

...
Стартиращата компания AstroForge си спечели тази възможност, набирайки миналия май
Коментари Харесай

Започва ли космически рудодобив?

Стартиращата компания AstroForge си завоюва тази опция, набирайки предишния май Щатски долар 13 милиона от природозащитни организации и страни, които не желаят да замърсяват природата си с добива на редкоземни метали.

Ако галактическата технология на AstroForge успее, замърсяващите Земята съпътсващи артикули ще остават в далечния космос, а вложенията ще се възстановят бързо, по тази причина огромният бизнес към този момент се интересува живо от сходни благоприятни условия.

Според Bloomberg, първият галактически транспортен съд Brokkr-1 на AstroForge, който е издигнат от английската компания OrbAstro ще бъде изстрелян през април, в задачата за споделено пътешестване Transporter-7 на SpaceX и „ всъщност е подготвен да бъде подложен на ракетата “, споделя Мат Гиалич, съосновател и основен изпълнителен шеф на AstroForge.

Brokkr-1 ще тества истинската технология на компанията за добиване на платина, като се опита „ да изпари сходен на метеорит материал ” и да отдели металите от други съставки.

Вторият транспортен съд на AstroForge - Brokkr-2, също е построена от OrbAstro и по проект трява да излети...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР