Стартира ремонтът на Околовръстния път на Исперих от утре- 4

...
Стартира ремонтът на Околовръстния път на Исперих от утре- 4
Коментари Харесай

Започва ремонтът на Околовръстния път на Исперих

Стартира ремонтът на Околовръстния път на Исперих от утре- 4 август, заяви Агенция " Пътна инфраструктура ". Това са близо 5 км второкласна и третокласна мрежа в секторите от път III-205 Разград - Исперих - Стефан Караджа и път II-23 Русе - Кубрат - Исперих - Дулово в урбанизираната територия на града. Инвестицията от бюджета на Агенция " Пътна инфраструктура " е за над 5,7 млн. лева

Проектът планува нова асфалтобетонова настилка и бордюри. Ще бъде възобновено отводняването посредством разчистване на канафките , покачване на дъждоприемните шахти и други Отсечката ще е с актуализирани пътни знаци и хоризонтална маркировка.

Ремонтно-възстановителните работи ще се извършват поетапно, а придвижването ще се прави в една лента. Трафикът по ул. " Ахинора " ще се ограничи напълно за времето на ремонта заради по-тесния габарит на пътя.

Ще се пропущат единствено коли на незабавна помощ, обслужващи близката болничното заведение. Останалите моторни транспортни средства ще се пренасочват по обходен маршрут през улиците " Гео Милев " и " Димитър Полянов ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР