Стартира проверка за установяване на нарушителите, образували нерегламентирано сметище във

...
Стартира проверка за установяване на нарушителите, образували нерегламентирано сметище във
Коментари Харесай

Започна проверка на нерегламентирано сметище във Враца, търсят нарушителите /снимки/

Стартира инспекция за определяне на нарушителите, образували нерегламентирано бунище във Враца, оповестяват от локалната администрация.
Община Враца, взаимно с специалисти от Регионална инспекция за опазване на околната среда и полицията започват незабавна инспекция, чиято съществена цел е бъде открит причинителят, който е депонирал нерегламентирано строителни и едрогабаритни боклуци, в района на Западната промишлена зона. Нарушителят ще бъде глобен за формираното бунище, като ще му бъде подложен най-малък период за неговото почистване. При несъблюдение на заповедта, ще му бъде формиран още един акт до 20 000 лева и още веднъж ще бъде длъжен да го почисти, съобщи заместник-кметът Цветан Стойчков пред представители на медиите.
Непосредствено след подаване на сигнала за сметището в обществената мрежа бе осъществена инспекция на място от еколози на локалната администрация, взаимно с специалисти от районната ревизия по околна среда и водите. На мястото е установено огромно количество строителни материали, секта, каменни плочи и едрогабаритни боклуци. Проведен е диалог със притежателя на прилежащ парцел, който ще обезпечи съдействие за достъп до охранителните камери в района.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР