Стартира процедура за кандидатстване за работни места в публичната администрация

...
Стартира процедура за кандидатстване за работни места в публичната администрация
Коментари Харесай

Приемат документи на висшисти по програма Старт на кариерата

Стартира процедура за кандидатстване за работни места в обществената администрация по Програма "Старт на кариерата ". 
Програмата дава опция на младежи с висше обучение да работят 9 месеца през 2018 година и да натрупат трудов стаж и опит по добитата компетентност. 
До 09 октомври 2017 година в това число в бюрата по труда се одобряват документи на младежи на възраст до 29 години, ненавършени до 09.10.2017 година в това число, с висше обучение, които желаят да стартират работа в централни институции, министерства, организации, регионални и общински администрации. 
Условието за присъединяване е тяхното обучение и подготовка да подхождат на условията на декларираните работни места по Програмата и да нямат трудов стаж по специалността. 
Желаещите могат да подават документи, в бюрото по труда, в което са регистрирани като безработни или заети лица. Всяко лице може да кандидатства по едно и също време за три работни места, само че до две работни места при един шеф по Програмата. 
Пълният лист на оповестените работни места по процедурата, изискванията и нужните документи за кандидатстване могат да се намерят на Интернет страницата на Агенцията по заетостта: https://www.az.government.bg/pages/programa-start-na-karierata, както и на осведомителните табла във всички бюра по труда.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР