Стартира производството на новото BMW Серия 7 в завода на

...
Стартира производството на новото BMW Серия 7 в завода на
Коментари Харесай

Започна производството на новото BMW Серия 7

Стартира производството на новото BMW Серия 7 в завода на BMW Group в Динголфинг. Около три години и половина след въвеждането на пазара на шестото потомство върховият модел на BMW бе осъвременен радикално и към този момент впечатлява с още по-силно наличие.

Особено предизвикателство при старта на производството на новото BMW Серия 7 бе така наречен " цифрово начало ". При него производството на един нов автомобил се форсира до оптималния дневен потенциал още от първия ден. За да се реализиран високите цели във връзка с качеството още при първия сериен автомобил, още преди старта на производството комплицираните индустриални детайли се ревизират виртуално за оптималното си нагласяване.


От началото на производството на първото Серия 7 през 1997 година до момента в Динголфинг са създадени над 1.9 милиона коли от BMW Серия 7.

Производственият развой на върховият модел от Динголфинг се подкрепя от голям брой новаторски решения. При монтирането на редките спомагателни оборудвания, като да вземем за пример междинната подпора откъм гърба, служащите в съответния сектор на конвейера биват осведомени за " екзотиката " посредством вибрационна тревога на Smartwatch и получават инструкции за спомагателните работни процеси. Освен това образованието на новите служащи се подкрепя от очила за данни. При образованието за новите работни процеси виртуалните помощни инструкции се проектират в зрителното поле на служащите. При предварителния монтаж на комплицираните елементи като задните светлини това подсигурява бърз и резистентен триумф при образованието. Това Augmented-Reality приложение се употребява с монтажния подготвителен център и непрекъснато се модернизира посредством еластичен метод на работа и тясно съдействие сред индустриалното обмисляне и IT.



Дигитализацията навлиза от ден на ден и при снабдяването на монтажните конвейери с елементи. От скоро даже и по дългите прави сред склада и индустриалното хале се употребяват самостоятелни маршрутни влакове. Възможностите на безпилотните маршрутни влакове се простират оттатък автоматизацията на предходните разновидности. В бъдеще новите и по-интелигентни помощници в логистиката ще разрешат динамично насочване по маршрута съгласно целта на доставката и дейното заобикаляне на трудностите.



За пръв път при автомобил на BMW Group едно Plug-in хибридно задвижване е комбинирано с шестцилиндров мотор. При BMW 745e и 745Le редовият шестцилиндров мотор с 286 кс е смесен с електромотор с мощ 113 кс. По този метод автомобилът предлага систематична мощ от 394 кс. Новото BMW Серия 7 е първият автомобил на BMW Group, при който се употребява батерия от четвърто потомство. Благодарение на най-новата технология на акумулаторните кафези първокласната лимузина има чисто електрически пробег до 58 км, движи се с нулеви местни излъчвания и съвсем тихо. Монтираната в BMW 745e батерия също се създава в Динголфинг.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР