Стартира преасфалтиране на най-компрометираните улици в Пловдив. Ремонтите ще бъдат

...
Стартира преасфалтиране на най-компрометираните улици в Пловдив. Ремонтите ще бъдат
Коментари Харесай

Започват улични ремонти в Пловдив, ще се работи и през нощта

Стартира преасфалтиране на най-компрометираните улици в Пловдив. Ремонтите ще бъдат осъществявани както денем, по този начин и нощно време. По сходен метод през декември за една нощ бе преасфалтирано кръстовище в регион " Южен ".

Ремонтите стартираха от улица " Цар Симеон " в регион " Тракия " в наличието на кмета Здравко Димитров, кметът на региона Костадин Димитров и отрасловият заместник-кмет „ Строителство и вложения “ Пламен Райчев. Тук ще бъдат положени два пласта асфалт или общо 4200 кв. м. Стойността на ремонтните действия е към 220 000 лв.. Очаква се в границите на две седмици секторът да бъде изцяло освежен. Въведена е краткотрайна организация на придвижването, като то няма да бъде спирано напълно.

„ Улица „ Цар Симеон “ или „ Околовръстното шосе “, както го знаят пловдивчани, е една от най-натоварените пътни артерии и ремонтът е доста належащ “, съобщи Костадин Димитров, като означи, че в администрацията има доста получени тъжби и сигнали от страна жители за неприятното положение на настилката. Той напомни, че предходната година със средства от общинския бюджет е преасфалтрана правата пред блок № 1, на бул. „ Освобождение “ и продължението на ул. „ Цветан Лазаров “. 

Общо парите за поправки, които ще бъдат заделени за поправки в " Тракия ", са в размер на 1 милион лв.. С тях ще бъдат преасфалтирани още секторът пред ТЦ „ Форум “ до кръстовището с улица „ Шипка “ и продължението на ул. „ Съединение “, където след блок 7 и 9 също ще бъде положен нов асфалт.

В регион „ Северен “ ще се стартира с преасфалтирането на двете платна в сектора пред Панаира от моста на река Марица до кръговото кръстовище, като се възнамерява този ремонт да бъде осъществен през нощта.
В „ Южен “ ще има ремонти в зоната на бул. „ Александър Стамболийски “, а в „ Западен “ ще бъдат рехабилитирани 4 улици на брой на стойност 700 000 лв.. Предстои да бъде решено кои улици в регионите „ Източен “ и „ Централен “ имат най-голяма потребност от ремонт, с цел да бъдат включени в план-графика.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР