Стартира Осмият вечерен турнир на Интерактив тенисВ понеделник, 22 октомври,

...
Стартира Осмият вечерен турнир на Интерактив тенисВ понеделник, 22 октомври,
Коментари Харесай

Стартира Осмият вечерен турнир на Интерактив тенис

Стартира Осмият вечерен шампионат на Интерактив тенис
В понеделник, 22 октомври, стартира конкуренцията при начинаещите от Осмия вечерен шампионат „ Лото “. Мачовете ще се играят на кортовете на комплекс „ Виа Тенис Стар “, а началните им часове са както нормално – от 20.00, 21.00 и 22.00 часа.

Първи започват начинаещите, които нямат богат опит в надпревари и занапред навлизат играта. Записването за тях е отворено до петък, 19 октомври. На 29 октомври в шампионата се включват и приблизително напредналите. Добре пристигнали са обаче и играчите, които занапред усъвършенстват ударите си, само че желаят да усъвършенстват техниката си и да каляват душeвността си в спортна атмосфера. За тях схемата е отворена до 26 октомври, петък.

Напредналите ще стартират срещите си на 5 ноември, като за най-хубавите шампионатът ще бъде един от последните проби преди финалите на Интерактив тенис през декември.

Най-голямата аматьорска верига се връща във „ Виа Тенис Стар “ след двегодишно неявяване. Турнирът ще открие сезона на закрито, тъй че вероятно неприятно време няма да попречи на програмата и на мачовете. Засега за присъединяване са се записали 18 дилетанти, измежду които и една дама.

Повече детайлности за Осмия вечерен шампионат „ Лото “ и за Интерактив тенис можете да научите тук.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР