Стартира онлайн проектът До последен зъб - пост-апокалиптичен роман на

...
Стартира онлайн проектът До последен зъб - пост-апокалиптичен роман на
Коментари Харесай

Първият онлайн литературен сериал разказва за корона апокалипсиса

Стартира онлайн планът " До финален зъб " - пост-апокалиптичен разказ на серии, чието деяние се развива в София през 2020, малко след началото на Епидемията. Всяка неделя вечер, в 20:00 часа, нова глава от книгата ще се разгласява в интернет на уеб страницата като към текста на всеки епизод е визуализиран с черно-бели комиксови илюстрации.
" До финален зъб " е показан със следното изложение: " Никой не знае какво се случва със света, само че нещата очевидно не отиват на добре. Няколко изгубени души са инцидентните оживели, които бродят немили, недраги и безпределно изплашени по улици, покрити с трупове и населявани от уродливи същества. Смъртта дебне иззад всеки ъгъл. Няма място за смешки, само че все пак, типично по български, те се смеят. Дали това е началото на края или краят към този момент е пристигнал? Ще изгрее ли светлина, в случай че продължат да пълзят през тунела? Всяка последваща седмица, ще разкриваме лека-полека историята. Глава по глава, епизод по епизод и така… до финален зъб! ".

Автор на " Последен зъб " е Тео Чепилов , преди години нашумял с паметните градски истории в книгата " Ситуация след обстановка ", който също по този начин е един от основателите на " Под прикритие ", " Домашен арест " и " Дъвка за балончета ".
` " До финален зъб " се роди в главата ми като мрачна фикция вид най-лош вероятен сюжет ", споделя Тео, " Крайният резултат е микс от няколко западни сай-фай жанра в нещо родно и неповторимо. Не е сайбър пънк - това е панелен пънк! " .
Продуцент на онлайн плана е Кирил Христов, а илюстрациите са дело на Стефан Стоев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР