Стартира онлайн гласуването, което ще определи победителите в третите Годишни

...
Стартира онлайн гласуването, което ще определи победителите в третите Годишни
Коментари Харесай

Започна онлайн гласуването за третите Годишни награди в туризма

Стартира онлайн гласуването, което ще дефинира спечелилите в третите Годишни награди в туризма, връчвани от Министерството на туризма.

Имената на утвърдените финалисти са оповестени на уеб страницата на състезанието www.tourismawards.bg, където са поместени също всички детайлности и условия за присъединяване в състезанието. Там ще протече и самото гласоподаване.

На 5 ноември 2018 година в 24:00 часа завърши акцията за кандидатстване. В министерството постъпиха 132 кандидатури, от които по-късно бяха селектирани и утвърдени от комисия 125 съгласно критериите на надпреварата.

Кандидатурите се подаваха в професионални и журналистически категории, както и в обособена група за общини. Общините се състезават в категории за разнообразни типове туризъм. Представителите на медиите имат опция да мерят сили за изявления съгласно вида издания - щемпел, онлайн, интернет блог, радио или телевизия. В художествените категории взе участие по един представител от медия в една категория. Всеки участник може да се включи в конкуренцията с едно свое предложение в границите на една категория.

Както и в предните два състезанието гласове се одобряват за 16-те категории: „ Туристическа атракция/обект “; „ Туристическо събитие “; „ Духът на България “; „ Специализиран туризъм “; „ Туристическа дестинация “; „ Иновация “; „ Журналистически материал на тематика туризъм в България в печатна медия “; „ Журналистически материал на тематика туризъм в България в онлайн медия “; „ Журналистически материал на тематика туризъм в България в интернет блог “; „ Журналистически материал на тематика туризъм в България в радио “; „ Журналистически материал на тематика туризъм в България в телевизия “; „ Община за планински туризъм “; „ Община за морски туризъм “; „ Община за балнео- и СПА туризъм “; „ Община за културно-исторически туризъм “. Победителят в 16-ата категория - Голямата премия „ Изборът на българите ”, се дефинира съгласно гласовете за обекти, включени в „ 100-те национални “ и „ 50-те малко познати места “ в туризма.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР