Стартира обновяването и разширяването на детска градина Снежанка“ в Пловдив.

...
Стартира обновяването и разширяването на детска градина Снежанка“ в Пловдив.
Коментари Харесай

Започна сериозно обновяване на детска градина Снежанка в центъра на Пловдив

Стартира обновяването и разширението на детска градина „ Снежанка “ в Пловдив. Ремонтните действия са финансирани по стратегия " Региони в напредък ".

Предвижда се до 2021-ва година да бъде сменена дограмата , да бъде положена топлоизолация, да се извърши градивно подсилване на постройката и да се построи асансьор. Ще бъде изработен и вътрешен ремонт на пространствата, който включва полагане на гранитогрес, теракот, ламиниран паркет, PVC настилка, боядисване на стени и монтаж на нови порти.

" От община Пловдив ще бъдат обезпечени спомагателни средства за обзавеждане на стойност 120 000 лв. ", заяви кметът Иван Тотев. Той добави, че в двора на детската градина ще бъде осъществено и озеленяване, ще се построи и детска площадка за проучване на разпоредбите за придвижване по пътищата. Децата ще се грижат и за зеленчукова градина, ще бъде построен още закрит плувен басейн и физкултурен салон.

Общата стойност на плана „ Региони в напредък “ в централната градска част е над 18 милиона лв. . С тези средства се ремонтират двете здания на учебно заведение " Любен Каравелов ", детските градини " Перуника ", " Снежанка " и " Детски смях ", като също така ще се построи и нова детска градина на улица " Богомил ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР