Стартира набирането на участници за най-мащабния младежки фестивал на Варна

...
Стартира набирането на участници за най-мащабния младежки фестивал на Варна
Коментари Харесай

Стартира набирането на участници за Младежкия фестивал FunCity+ 2022

Стартира набирането на участници за най-мащабния юношески фестивал на Варна FunCity+, който през 2022 година ще се организира на 12 и 13 август под мотото „  Euphoria “ и под знака на Европейската година на младежта.

В подтекста на мотото „ Варна на младите “ предпочитано място и време за изява ще бъде обещано на локални актьори, спортисти, музиканти, художници, танцьори.

Акцент в провеждането на FunCity+ 2022 година ще бъдат занимателни събития и опцията на младежи над 15-годишна възраст да се включат в тях в разнообразни стилове и жанрове.

Тази година фестивалът ще бъде концентриран в зоните с най-интензивен човекопоток като входа на Морската градина, Слънчевия часовник, Морско казино, Сцена Раковина и Аквариума, като се сътвори естествена връзка сред събитията и изявите. 

Водещият претекст и тази година ще бъде " Аз за Варна! “ и „ Заедно за Варна “.

Млади самостоятелни реализатори или групи, образователни заведения, Неправителствени организации, школи и клубове, които работя с младежи, могат да показват своите умения, творения и достижения по атрактивен и занимателен метод, като авансово подадат своята поръчка за присъединяване до 30 юни 2022 г. 

Организатор на FunCity+е Община Варна, Дирекция " Образование и юношески действия ". 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР