Стартира благотворителната кампания „Тази Коледа чудесата правите вие“ на фондация

...
Стартира благотворителната кампания „Тази Коледа чудесата правите вие“ на фондация
Коментари Харесай

Да помогнем с кампанията „Тази Коледа чудесата правите вие“

Стартира благотворителната акция „ Тази Коледа чудесата вършиме вие “ на фондация „ За Нашите Деца “. Петото издание на самодейността цели да ангажира и въодушеви чиновници на огромни и дребни компании в поддръжка на новородени бебета в риск, с цел да не стартират живота си зад стените на домове за изоставени деца.

Каузата на акцията е предварителна защита на раздялата, тъй като фамилията само може да даде уюта и поддръжката нужни за развиването на едно дете. Със средствата набрани от акцията, екипът на фондацията ще поддържа фамилии още в родилното поделение, с цел да не се разделят с децата си и да ги дарят с щастливо детство.

„ Тази Коледа чудесата вършиме вие “ е една по-различна благотворителна акция. Тя предлага 12 забавни хрумвания за коледна веселба, посредством които чиновниците на обществено виновни компании могат да опознаят сътрудниците си, да усетят коледния дух, да се забавляват и в това време да оказват помощ на деца и фамилии в риск.

Не сте ли мислили да вземем за пример какъв брой радостно би било да извършите кареоке в офиса? Или пък коледен базар – страховит метод да обмените забавни предмети, бижута или облекла и да научите повече за ползите на сътрудниците ви. Ако пък обичате вкусната храна можете да си извършите Коледен обяд с празнични лакомства и да откриете кой е мастър шефа във вашия офис! За тези, които обичат игрите – вместо да подарявате подарък на сътрудника, за какво не го скриете от него и не му дадете карта да го открие самичък – толкоз по-весело е!...

За още хрумвания посетете уеб страницата на акцията - http://yourmiracles.eu и разгледайте цялостният лист с провокации, които потвърждават, че да правиш положително е елементарно и може да бъде доста занимателно. На уеб страницата ще откриете всяка самодейност съпроводена от пакет с нужните за организирането ѝ материали.

Споделената страст и желанието да помогнем от сърце са в основата на триумфа на „ Тази Коледа чудесата вършиме вие “. Над 160 обществено виновни компании се включиха в предишните издания на акцията.

Миналата година набраните средства бяха над 40 000 лв. и бяха вложени в услугите, предоставяни от фондацията – попречване на раздялата на деца от техните фамилии, образования на приемни фамилии, поддръжка на деца със усложнения в развиването, с цел да имат пълностоен живот, както и поддръжка на бебетата в Детска къща да намерят своето ново семейство.

За над 1000 деца Коледа не е същински празник, тъй като са лишени от обич и грижа, заключени зад тежките порти на обществените институции. Фондация „ За Нашите Деца “ желае да промени това и да помогне на децата в риск да останат със своите фамилии. /Марица.бг
тагове акция чудеса коледа
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР