СТАРТЕР - най - забавното сутрешно шоу в българския радио

...
СТАРТЕР - най - забавното сутрешно шоу в българския радио
Коментари Харесай

СТАРТЕР - отпразнува своя 20-ти рожден ден!

СТАРТЕР - най - занимателното утринно шоу в българския радио ефир отпразнува своя 20-ти рожден ден!

Сутрешното шоу на БГ Радио „ Стартер със Симо и Богдана “ означи своя 20-ти рожден ден! Традиционно Симо и Боги означават празника на най- разнообразни места и по ексцентричен метод, както приляга на най-забавното утринно шоу в радио ефира.

За рождените дни на предаването са посрещали посетители на циркова сцена, в телевизионно студио, бензиностанция, кафене, класна стая в музикално учебно заведение, музей, ресторант и на матраци по пижами. Тази година празненството се излъчи онлайн от 28-и етаж, Милениум Лаундж в Гранд Хотел Милениум, София!

Гостите започнаха да идват в ранни зори, а първите, които имаха опцията да поздравят Симо и Боги бяха техните сътрудници, водещите Наско и Деси. Те споделиха мемоари от първите си срещи дружно, описаха какво е да са един екип толкоз години и сервираха на рождениците специфични дарове - мемоари от първите им години взаимна работа. След тях се включиха и психотерапевтът Милена Ташкова, както и обичаният диетолог Ипократис Пападимитракос.

За да отпразнуват рождения ден на предаването, към обичаните водещи на БГ Радио - Симо и Богдана, се причислиха и обичани български реализатори, актьори, водещи, публицисти и известни персони като Васил Найденов, Иван и Андрей, Графа, Поли Генова, Николаос Цитиридис, Прея, Мариан Бачев, Орлин Павлов, Орлин Горанов, Рафи, Силвия Лулчева, Милица Гладнишка и Мишо Йосифов, и още доста другари на предаването. Настроението беше звездно!

 Рафи

Иван и Андрей бяха посетители в тематичната графа на Стартер - 5 ВЪПРОСА. Припомниха си първата им среща в Градската градина, малко преди първия образователен ден, какво е било значимо за тях през годините и по какъв начин са се трансформирали целите им. Те споделиха, че за тях 20 години за минали като сън!

 Иван и Андрей

Темата на МИНИДЕБАТ в празничното издание беше „ Какво избираш – да се върнеш на 20 или да спечелиш 20 милиона “, а присъединяване в него взеха Мариан Бачев и спортният публицист Александър Костадинов.

 Мариан Бачев и спортният публицист Александър Костадинов

Орлин Павлов поздрави Стартер със особено осъществяване на новата версия на „ Да стартираме изначало “, а Орлин Горанов от своя страна призна, че Стартер е най- удивително радио шоу в българския ефир.

 Орлин Павлов

 Орлин Горанов

Михаела Маринова сервира картичка на Симо и Боги с обръщение „ Честит рожден ден и на моите втори родители “.

Васил Найденов пожела на Стартер повече хора да са като тях и да обичат своята работа, по този начин както го вършат Симо и Боги.

Графа избра БГ радио и празничния ефир за рождения ден на Стартер с цел да показа най-новата си ария " Утре още веднъж ", а на финала на предаването дружно с Васил Найденов, Поли Генова и Михаела Маринова поздравиха рождениците с ария, до момента в който те духнаха свещичките на тортата.

 Графа

Поздравителен адрес Стартер получи и от Лили Иванова, която пожела здраве, благополучие и креативен триумфи на Симо и Богдана, и на целия екип зад най-забавното утринно радио шоу. Те получиха и още един вълшебен подарък от екипа на БГ Радио.

В небето към този момент има две звезди, в съзвездие Водолей, кръстени на имената на Симеон и Богдана. Всичко за тях им беше разказано от астрофизика Любов Маринкова, която се занимава с изследователска активност обвързвана точно с раждането на звездите.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР