Стартер - най-забавното сутрешно шоу в българския ефир става на

...
Стартер - най-забавното сутрешно шоу в българския ефир става на
Коментари Харесай

БГ Радио представя: 17 години Стартер, 17 години Пълен брак

Стартер - най-забавното утринно шоу в българския ефир става на 17 години на 27 февруари и ще чества годишнина от първия си взаимен ефир по БГ Радио в необятен другарски кръг в столичен ресторант, тъкмо както фамилните двойки честват годишнина от сватбата си. Симо и Богдана са дружно в ефир към този момент 17 години и е време да възобновят своите предбрачни обети и радио обещания, още веднъж в ефир и пред слушателите като очевидци, в празничния ден на празненството 17 години Стартер, 17 години Пълен брак.

След 17 години брак сътрудниците в фамилната двойка са към този момент всекидневно улегнали, по-спокойни, търпеливи и са изгубили малко от тръпката в любовта. Но не и Симо и Богдана! Сутрешният адреналин, провокацията, лоялните слушатели, безкрайните смешни истории и вдъхновението са част от треската, която ги държи влюбени в радиото толкоз години!

Част от нетрадиционните места, на които се е излъчвал празничният ефир за рождения ден на Стартер до момента, са били - циркова сцена, телевизионно студио, бензиностанция, кафене, класна стая, музей, спалня. Празничното предаване тази година ще стартира на 27 февруари в 7 ч. сутринта в ресторант „ Щастливеца “ в София, а с цел да го отпразнуват уместно към обичаните водещи Симо и Боги ще се причислят и едни от най-популярните български реализатори и известни персони, както и правилни другари и почитатели на Стартер. На двойното празненство - рожден ден и годишнина от сватбата, Симо и Боги чакат Стефан Вълдобрев , Жоро Тошев, Мариана Попова и Веселин Плачков, Стойко Сакалиев, Лара Златарева, дует Ритон, Иван Лечев и Жени Александрова , Рафи, Поли Генова, Нели Хаджийска, Кристина Патрашкова, Стефан Щерев и още доста другари на " фамилната двойка ". Гостите ще би трябвало да дават отговор на въпроси, свързани със фамилията, сватбата, брака и по какъв начин да задържим любовта.

В празничното издание на обичайна графа в Стартер Пет Въпроса на БГ Радио ще дават отговор Данчо и Мариана Караджови – една фамилна двойка, която сигурно има какво да посъветва ефирната двойка Симо и Богдана.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР