Стартът на предизборната кампания изглежда ще бъде даден в комисиите

...
Стартът на предизборната кампания изглежда ще бъде даден в комисиите
Коментари Харесай

Два пъти за седмица: Депутатите отново викат Иван Гешев

Стартът на предизборната акция наподобява ще бъде даден в комисиите на Народното събрание. Политическата конюнктура към този момент директно се отразява на работата на институциите, които са впрегнати за готовност на разочарования от рухването на държавното управление електорат на „ смяната “.

В последните дни на Народното събрание депутатите от доскорошното ръководещо болшинство откриха нов метод за предизборна агитация – на гърба на „ обичаната “ им прокуратурата, която е и единствената държавна институция, която не съумяха да овладеят с лостовете на властта.

В четвъртък от 14:30 часа депутатите от Комисия по конституционни и правни въпроси ще изслушват основния прокурор Иван Гешев. Това става по-малко от седмица след предходното кряскане на обвинител №1 в Народно събрание. Целта е „ Обсъждане, с присъединяване на основния прокурор, използването на закона и активността на прокуратурата и проверяващите органи на съображение член 25 от Правилника за организацията и активността на Народното събрание “, гласи публично известието.

Комисията е управлявана от Милен Матеев от Политическа партия, някогашен нотариус и арбитър от Дрянова, който „ Промяната “ направиха ръководител на Комисията по конституционни и правни въпроси в Народното събрание.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР