Стартът на периода е труден за бизнеса и търговията. Стопанският

...
Стартът на периода е труден за бизнеса и търговията. Стопанският
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 26 юни до 2 юли

Стартът на интервала е сложен за бизнеса и търговията. Стопанският живот също ще изпитват напън (административен, бюрократичен и т.н.)

Този напън е предупреден и е обвързван с трептения, провокирани от комплицирани планетни взаимоотношения сред Меркурий/Марс/Юпитер, които изкривяват оценката ни за действителностите: за личните благоприятни условия и тези на другите, за силата на съответните уловия.

Повечето хора са разсеяни, работят механично и заради това, ще се оплакват от компликации, от появяването на трудности по пътя към задачата. Далеч по-сериозна, съгласно мен, е заплахата от лековерното приемане на думи и обещания.

Всъщност, в случай че би трябвало да опиша дните в резюме, в реда на нещата е да чуете: безредици, недоразумения и компликации в професионалния живот.

Овен – Сложете картите на масата. Така, сигурно, няма кой да ви упрекна след време, че сте се пробвали да употребявали заблуди. Печелите и в този момент, тъй като няма да се наложи да се обяснявате или да защитавате името си от нападки.

Телец – Вие сте в отлична форма: действате целеустремено и делово. Съобразете се с рекомендациите, с цел да не се окажете в капан поради личните дейности на виновни хора, които съблюдават обещанията си. 28 и 30 юни са мощните ви дни. Не изневерявайте на правилата си.

Близнаци – Вие сте в мощна фаза. С други думи, действате методично и сте настроени да свършите доста работа. Ентусиазмът ви оказва помощ, само че също по този начин е добре да се пооглеждате и да премисляте деликатно дали всичко, което ви се предлага, е положително.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР