Стартът на новия зимен сезон в Банско ще бъде празнично

...
Стартът на новия зимен сезон в Банско ще бъде празнично
Коментари Харесай

Банско посреща сезона с „Открий злато в лифта” и луксозен автомобил


Стартът на новия зимен сезон в Банско ще бъде празнично маркиран тази събота, на 16-ти декември. И тази година, ново Audi A3 ще чака своя собственик на Бъндеришка поляна. Страхотният автомобил може да бъде извоюван в трансформиралата се в емблема за Банско игра „ Ловци на съкровища ”.

Освен с доста игри, откриването в Банско ще бъде маркирано и с доста музика. За настроението на Бъндеришка поляна ще се грижат водещият Део, надарената звезда Михаела Филева, балет „ Нова ” и DJ Спрайт. За първи път ще забележим и впечетляващо барман шоу с коктейли-подаръци.

Гвоздеят на програмата е играта „ Ловци на съкровища ”, която стартира в 13:00 часа на Бъндеришка поляна. Условията са към този момент познати, в избран периметър, ще бъдат заровени под снега сандъци със страхотни награди, а всички искащи, които са се записали за играта влизат да търсят сандък, ровейки в снега без помощни средства. Голямата премия е чисто нов първокласен автомобил. Сред другите награди са сезонна карта за оборудванията в курорта, аксесоари за зимна екипировка, почивки, таблети, сребърни кюлчета и доста други изкушения.

Тази година Банско прави и нова изненада за посетителите на курорта с играта „ Открий злато в лифта ”. Първите 1000 посетители на планината, които ще употребяват лифта на 16-ти, ще имат неповторим късмет да завоюват златни награди. В кабинковия въжен превоз трима късметлии ще намерят същински златни монети. На други 220 щастливци лифтът ще донесе утешителни награди, измежду които първокласни зимни аксесоари и празненство изненади.

Специалните посетители, които чакаме в Банско във връзка откриването на сезона тази година, са рекордьорът в скоростните ски дисциплини Кристиан Гедина и петкратния притежател на Световната купа по ски алпийски дисциплини Марк Жирардели. Двете звезди ще се изправят един против различен в играта „ Влез в тима на първенеца ”. Желаещите скиори могат да се запишат в един от двата тима на ски легендите и най-хубавият играч ще получи освен опция да се състезава с същинска ски легенда, само че и сезонна карта за оборудванията в Банско. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР