Стартът на новия треньор в ЦСКА Нестор ел Маестро се

...
Стартът на новия треньор в ЦСКА Нестор ел Маестро се
Коментари Харесай

Со кротце, со благо и с малко британски акцент, напред към 32-ра титла!

Стартът на новия треньор в ЦСКА Нестор ел Маестро се получи. Това е несъмнено.

Както постоянно, типично по балкански, първичният метод към него бе внезапен, напомня topsport.bg. Съмнението и търсенето на причини "против " взеха превес, непринудено определената странна фамилия на експерта и "суперменските " му фотоси в обществените мрежи сътвориха нужните предпоставки за налагането на отрицателни упования по отношение на него и брат му Никон.

Фактът, че нямаше съвсем никакъв опит като старши треньор, преди идването си на "Армията " също не беше в интерес на Нестор.

Но все пак това, нещата се случиха. ЦСКА е на равнище. Отборът играе обмислен, добре преценен, разумен, ефективен и забавен футбол.

Когато е належащо машината се задейства, бележи се попадение, а по-късно биват демонстрирани и уменията на халфовата линия, както и на постоянните бранители пред другояче не напълно безапелационния Черниаускас.

Както го вършат огромните тимове. Както се прави в Европа. Нестор недвусмислено демонстрира, че всичко научено от него като асистент ще бъде приложено. Като "опит за хвърчене ", като опит, само че подобен, който в случай че се получи, ще донесе само позитиви на Ел Маестро, на тима, а и за клуба изобщо.

Привидно добродушен и надъхан доброжелателно, привидно широкоскроен, Нестор откри общ език с футболистите, явно е, че към този момент е разкрил и подобен с управлението на клуба, разполага със мощни, обединителни персони във всяка линия от играта, има си и "голова машина ", както на "Армията " към този момент окачествиха Животното Мауридеш.

Всички предпоставки за един мощен сезон са налични.

И в случай че друг, то през идващия сезон, в случай че трендовете на "Армията " се запазят непроменени, ЦСКА ще бъде първенец. Со кротце, со богатство и евентуално с малко... английски акцент.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР