Стартът на квалификационния турнир за олимпиадата в Токио 2020 наближава.

...
Стартът на квалификационния турнир за олимпиадата в Токио 2020 наближава.
Коментари Харесай

Френските национали недоволни от разписанието на олимпийската квалификация

Стартът на квалификационния шампионат за олимпиадата в Токио 2020 наближава. Само след два дни борбите за първите шест места на игрите следващата година ще изправят едни против други 24 тима. Както постоянно се случва, не минава без недоразумения.
Преди пътуването за Полша за конкуренцията в група D, старши треньорът на Франция Лоран Тили изрази недоволството си от метода, по който е структурирано разписанието на дуелите в Гданск. " Петлите " стартират против Словения, като срещата е на 9 август от 21:30 ч. б.в. 17 часа по-късно - в 16:00 ч. б.в. е мачът против домакините от Полша. Третият мач на Франция против Тунис стартира в 13:00 ч. в неделя.
„ Разписанието е структурирано безусловно нелоялен. Ще е належащо оптимално да се възстановим и незабавно по-късно да преминем към идващия мач. Трябва да дадем всичко от себе си в дуелите, няма да имаме време за отмора “, съобщи Тили пред L′Équipe.

Според селекционерът графикът на " тайфа " е много по-благоприятен - Полша ще изиграе първия си мач против Тунис на 9 август от 18:00 ч., което значи, че ще имат най-малко 20 часа, преди да се изправят против Франция.
„ Направиха всичко допустимо - несъответствуващи графици за тренировки, още по-лоши за мачовете. Но каквото, такова. Те са организиратори, могат да избират и да вършат, каквото желаят... Ако се класираме в неделя, ще бъде отлично ", съобщи капитанът на Франция Бенжамен Тонюти за уеб страницата на Френската волейболна федерация.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР