Старт на набирането на инженери за своята първа лятна стажантска

...
Старт на набирането на инженери за своята първа лятна стажантска
Коментари Харесай

HyperScience търси софтуерни инженери за стажантска програма в София


Старт на набирането на инженери за своята първа лятна стажантска стратегия разгласи американската компания HyperScience. Тя е профилирана в автоматизирането на административна и офис активност. Участниците ще са ангажирани в интервала юли - октомври 2018 година на цялостен работен ден, в офиса на компанията в София.

Позицията е отворена за претенденти с съществени софтуерни умения и положително притежаване на британски език. Като част от програмата стажантите ще имат опция да работят по действителни проблеми и задания във компания занимаваща се с AI и разработваща първокласни и новаторски артикули.



Опитните инженери от HyperScience пък ще направляват и оказват помощ на стажантите да развият капацитета си, както и да научат нови забавни неща в сферата, в която желаят да се развиват. В края на програмата, ще има опция и за подписване на непрекъснат трудов контракт с компанията

Крайният период за кандидатстване е до 12:00 часа на 15 юни, като първа стъпка в процеса по асортимент е решение на задача, която екипът на компанията е съставил. Тя може да бъда открита тук, а решенията участниците могат да напишат на Java, C ++ или Python.

След края на надпреварата, участниците предали най-точни решения на задачата, ще бъдат поканени на изявление и от тях ще бъдат определени стажантите в HyperScience.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР