Старши треньорът Роналд Куман похвали футболистите на Барселона за духа

...
Старши треньорът Роналд Куман похвали футболистите на Барселона за духа
Коментари Харесай

Роналд Куман: Гордея се с моите момчета

Старши треньорът Роналд Куман похвали футболистите на Барселона за духа и дисциплината, които демонстрираха при успеха с 3:0 против Селта с човек по-малко. Клеман Лангле бе изпъден с втори жълт картон в 41-вата минута, когато каталунците водеха с един гол.

Ансу Фати в 11-ата минута, автогол на Лукаш Оласа в 50-ата и попадение на Сержи Роберто в добавеното време оформиха класиката за гостите.

" Гордея се с тима ми и това, което момчетата направиха в мача против Селта. Те играха доста добре и дисциплинирано, когато бяха с човек по-малко. Подобни мачове и резултати ни дават мотив да имаме вяра, че вървим в вярната посока ", съобщи Куман след успеха.

" Играем по този начин, както и упражняваме. Вижда се, че сме в доста по-добра физическа форма, само че не ми е работа да върша съпоставения с предишния сезон. Интересува ме единствено идния и виждам, че футболистите ми също са стимулирани ".

В другите мачове от вечерта с двама души по-малко новакът Кадис реализира победа с 1:0 на терена на Атлетик (Билбао), а Севиля надделя с 1:0 „ Леванте “ на собствен терен.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР