Старши треньорът Нико Ковач не смята, че неговият Байерн Мюнхен

...
Старши треньорът Нико Ковач не смята, че неговият Байерн Мюнхен
Коментари Харесай

Нико Ковач: Играхме добре, но проспахме две ситуации

Старши треньорът Нико Ковач не счита, че неговият Байерн Мюнхен се е показал едва против Аугсбург. Баварците направиха 2:2 при гостуването си на съседите от Аугсбург, като изпуснаха успеха в добавеното време, когато инкасираха второто попадение. Преди това те направи голям брой пропуски.

“В никакъв случай не считам, че този следобяд не сме играли добре - съобщи наставникът. - Просто проспахме две обстановки и противникът ни наказа. Започнахме с допускането на гол още в първата минута, а това не може да се случва. След това се представихме доста мощно, само че изпуснахме доста шансове.”

"Имаме долу-горе същия точков актив като по това време преди година. Разликата е, че в този момент играем по-силно. Има доста образци за това - един от тях е дуелът против Тотнъм.”

Хърватинът е повече обезпокоен от контузията на Никлас Зюле, като има опасения за повредени връзки.

“Контузията наподобява тежка и това е най-лошото нещо, което ни се случи през днешния ден. Резултатът не ни харесва, контузията - също. Но като цяло направихме мощен мач, в който имахме куп положения. Това би трябвало да се признае.”

За шести следващ път Ковач остави Томас Мюлер на пейката първоначално, а след това го пусна в игра за десетина минути.

“Футболистите, които бяха на терена, се показаха доста добре. Няма по какъв начин обаче да даваме оценка на Мюлер за единствено 10 минути игра. Но е реалност, че той пропусна най-голямата опция в края”, приключи треньорът.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР