Старши треньорът Нестор Ел Маестро събра футболистите на ЦСКА-София за

...
Старши треньорът Нестор Ел Маестро събра футболистите на ЦСКА-София за
Коментари Харесай

ЦСКА започна подготовката си за пролетния полусезон

Старши треньорът Нестор Ел Маестро събра футболистите на ЦСКА-София за първо занятие въз основата в Панчарево. С представителния отбор тренировки стартират трима от гениите на " армейската " школа - Мартин Смоленски (роден 2003 г.), Йоан Бауренски (2001 г.) и Никола Борисов (2000г.).

След мощните си изяви през есента във Втора лига, от Литекс се завръща вратарят Петър Петров. Новите попълнения, по чието привличане работи управлението, ще се причислят в хода на подготовката.

" Червените " ще упражняват двуразово в идващите дни, през които редом следва да им бъдат направени и наложителните медицински и функционални проучвания. Единственият отсъстващ с позволение на управлението е бразилецът Жеферсон Телес, който ще се причисли към съотборниците си до края на седмицата.

Отборът ще се приготвя в София до 15 януари, след което следва двуседмичен лагер в Испания. До 29 януари ЦСКА ще изиграе 4 контроли в региона на Марбея. Първата ще се организира на 16 януари против немския Бохум, останалите другарски срещи ще бъдат оповестени в околните дни.

След завръщането в София, според от метеорологичните условия, ще се реши къде отборът ще се приготвя до началото на пролетния полусезон. До първия формален мач треньорският щаб възнамерява още две инспекции на родна земя. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР