Старши треньорът на Зенит Сергей Семак остана доволен от победата

...
Старши треньорът на Зенит Сергей Семак остана доволен от победата
Коментари Харесай

Сергей Семак: Левски е по-силен от предишния ни съперник

Старши треньорът на Зенит Сергей Семак остана удовлетворен от успеха над Левски (1:0) в Австрия, само че имаше и забележки към своите футболисти, които още са надалеч от оптималната си форма.

" Най-важното беше футболистите да се натоварят. Горещото време затрудни и двата тима. В началото на сезона ще има такива мачове и би трябвало да привикваме. Не съм удовлетворен от последните 30 минути, само че това също е обвързвано с жегата ", показа Семак.

" Левски безспорно е по-силен тим от предходния ни противник (Вакер Инсбрук - б.р.). Такава е концепцията ни - всеки идващ съперник да е по-силен от предходния. Артьом Дзюба и другите трима, които имаха спомагателна отмора - Магомед Оздоев, Роберт Мак и Миха Мевля, още не са в нужната кондиция, това е обикновено. През второто полувреме играхме с трима централни бранители, тъй като може и в някои публични мачове да действаме с тази скица, а и желаех да видя положението на Емануел Мамана след травмата ", продължи някогашният съветски национал.

" Още не мислим за дуела за Суперкупата на Русия против Локомотив (Москва). Първо би трябвало да свършим работата, която ни чака на лагера ", добави Семак.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР