Старши треньорът на заяви, че не мисли за уволнение като

...
Старши треньорът на заяви, че не мисли за уволнение като
Коментари Харесай

Лопетеги няма лоши спомени при завръщането си в Краснодар

Старши треньорът на съобщи, че не мисли за уволняване като селекционер на Испания в навечерието на Мондиал 2018, откакто дойде в Русия преди конфликта от група Е на Шампионската лига против във вторник. Стадионът и подготвителната база в Краснодар бяха сцената на това, което по-късно Лопетеги назова " най-лошия ден в живота " си, когато беше уволнен два дни преди откриването на Световното състезание и преди мача на Испания против Португалия поради договаряния за треньорския пост в. Специалистът сподели, че не е преследван от загатна за уволнението, когато Севиля се падна в една и съща група с Краснодар или когато се е върнал в града през днешния ден.

" В момента, в който разбрах, че ще играем с Краснодар, само мислех върху проучаването на противника, както бих направил с всеки различен тим ", сподели Лопетеги, седнал в същата зала за конференции, където шефът на испанската футболна федерация Луис Рубиалес разгласи уволнението му през 2018 година.


— Sevilla Fútbol Club (@SevillaFC) " Познаваме добре оборудванията тук, те са от международна класа, само че единственото възприятие, което изпитвам в този момент, е неспокойствие и почитание към играта на тима на Краснодар ", добави той.

Севиля направи мощен старт на група Е и е на второ място в класирането със 7 точки, колкото има и на първата позиция, а успеха може да подсигурява мястото на испанците в идната фаза на шампионата.

Севиля преодоля пасив от 0:2 и победи Краснодар с 3:2 вкъщи по-рано този месец, откакто беше изпъден, само че Лопетеги чака по-силна игра в Русия.

" Те са един от най-хубавите тимове в Русия, ще ни принудят да дадем най-хубавото от себе си ", сподели експертът.

Севиля ще бъде без санкции Навас, както и без вратаря Боно и нападателя Карлос Фернандес, които са с позитивни проби за COVID-19. Шампионска Лига 4 кръг, вторник 24 ноември  Краснодар 19:55предстои  Севиля
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР