Старши треньорът на Ювентус Маурицио Сари утре ще се изправи

...
Старши треньорът на Ювентус Маурицио Сари утре ще се изправи
Коментари Харесай

Маурицио Сари: Не се интересувам от Наполи

Старши треньорът на Ювентус Маурицио Сари на следващия ден ще се изправи против някогашния си тим Наполи във финала на Купата на Италия. Специалистът показа, че е напълно съсредоточен върху играта на своя тим.

" Щастлив съм, че сме на финала. Имаме предпочитание да спечелим трофея. Концентрирам се върху нас, не се интересувам от Наполи ", съобщи Сари преди мача.

61-годишният експерт разяснява, че равнището на футбола може да не е на нужното равнище, откакто двата тима са изиграли един мач след дългата насилствена пауза.

" Не мисля, че за пет дни нещо ще се промени. В характерна обстановка сме, мачовете ще бъдат доста сложни - освен физически, само че и в психически и тактически аспект. Всичко това е част от един анормален интервал ", разяснява той.

Confira a entrevista completa de Maurizio Sarri na véspera do #NapoliJuve, pela decisão da #CoppaItaliaCocaCola.

https://t.co/MI5dgNSKkH pic.twitter.com/neDUgcz9RX
— JuventusFC (@juventusfcpt) June 16, 2020
Сари призна, че не му е прелестно, когато чете за себе си, че не е спечелил трофей в Италия: " Малко ме нервира, когато чуя, че не съм спечелил нищо в Италия, тъй като съм спечелил осем промоции. Вероятно това е нещо малко спрямо Шампионската лига и Скудетото, само че не е елементарно ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР