Старши треньорът на Ювентус Маурицио Сари сподели, че не се

...
Старши треньорът на Ювентус Маурицио Сари сподели, че не се
Коментари Харесай

Сари: Не обръщам внимание на критиките

Старши треньорът на Ювентус Маурицио Сари показа, че не се допира до обществените мрежи, няма визия какво се случва там и какви отзиви се показват. " Бианконерите " са покрай следващата си купа. Тимът обаче не съумя да завоюва Купата на Италия и Суперкупата и към Сари има някои рецензии.

" Не обръщам внимание на рецензиите. Винаги се пробвам да се съсредоточвам единствено върху това, което аз мога да направя. Не знам какво вършат играчите в обществените медии, тъй като не съм част от тях и в никакъв случай няма да бъда. Когато приказвам с хора на улицата, получавам единствено поддръжка ", показа Сари.

Juventus – Maurizio Sarri: “Le Scudetto n’est pas encore gagné” https://t.co/Qq79r8mdxf
— Crumpa (@Crumpamag) July 15, 2020
Наставникът бе запитан дали се тормози от обстоятелството, че полузащитниците му не способстват с голове. " Вкарахме 17 гола в последните шест мача и почтено казано не се тормозя от головата ни разлика. Знаем, че от халфовете Рамзи е този, който евентуално може да вкарва повече, имайки поради самостоятелните му качества. Имаме двама футболисти, които се развиват доста - Бентанкур и Рабио. Сигурен съм, че те ще вкарват повече ", изясни експертът. Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР