Старши треньорът на Ювентус - Масимилиано Алегри заяви, че Душан

...
Старши треньорът на Ювентус - Масимилиано Алегри заяви, че Душан
Коментари Харесай

Алегри: Влахович трябва да е спокоен преди Фиорентина

Старши треньорът на Ювентус - Масимилиано Алегри съобщи, че Душан Влахович е спокоен преди утрешния полуфинален дуел против някогашния си отбор Фиорентина. Двубоят във Флоренция е от шампионата за Купата на Италия.

„ Това е един футболен мач. Няма мотив за безпокойствие. Има други проблеми по света. Вярвам в интелигентността и културата на почитателите на Фиорентина. Влахович постоянно ще е признателен на клуба и на града “, разяснява Алегри.

„ Фиорентина има прекрасен тим с добър треньор. Ние обаче желаеме да се класираме за финала в шампионата за Купата на Италия. Съперникът не е доста по-различен без Влахович. Все още имат силата да провокират неприятности за противниците си “, добави Масимилиано Алегри.

Allegri: “Vlahovic potrebbe riposare! Come sta Bonucci e quando tornano Dybala e Zakaria”
— informazione sport (@infoitsport)
„ Все още не съм взел решение кои ще са титулярите. Влахович е спокоен, завръща се на мястото, където израсна. Нормално е да е разчувствуван, тъй като това ще е специфичен мач за него, само че би трябвало да остане спокоен, другояче не би могъл да играе против Фиорентина “, сподели още старши треньорът на Ювентус.

В другия полуфинал за Купата на Италия се опълчват тимовете на Милан и Интер.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР