Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри защити капитана на тима

...
Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри защити капитана на тима
Коментари Харесай

Алегри: Реакцията на Буфон бе разбираема


Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри отбрани капитана на отбора Джанлуиджи Буфон за реакцията му по време на вчерашния реванш с Реал Мадрид в Шампионската лига. „ Бианконерите “ бяха на път да сътворят ефектен поврат, откакто секунди преди края на мача водеха с 3:0 на Бернабеу, с което си подсигуряваха минимум продължения. Тогава обаче основният съдия на срещата Майкъл Оливър отсъди дузпа в интерес на домакините, а поради бурната си реакция Буфон получи пряк червен картон. Впоследствие Кристиано Роналдо се разписа от бялата точка, с което класира Реал към полуфиналите в шампионата.

„ Това се случи, тъй като имаше прекомерно огромно комплициране. Но за мен реакцията на Джиджи бе разбираема. Не знам дали това ще е последният му мач в Шампионската лига, само че ние бяхме безусловно на три секунди от това да реализираме нещо историческо и в този миг Буфон видя по какъв начин това му се изплъзва сред пръстите. Това бе една естествена човешка реакция и мисля, че хората би трябвало да го схванат. В съответната обстановка настъпи прекомерно огромно комплициране, а след това съдията му сподели и червен картон, съобщи Алегри след мача.

Дузпата…реферът видя нарушаване и я отсъди. Нямам какво повече да кажа. Определено съжаляваме доста, защото играхме доста добре в този мач. За страдание този резултат заличи всичко хубаво от представянето ни в срещата “, добави още наставникът на торинци. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР