Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри сподели очакванията си за

...
Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри сподели очакванията си за
Коментари Харесай

Алегри: Отборите от долната половина ни вкараха 11 гола, трябва да се подобрим в защита

Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри показа упованията си за мача от 12-ия кръг на италианското състезание с Фиорентина.

„ След мача със Зенит не станахме феноменални. Ювентус би трябвало да се усъвършенства. Не можем да позволяваме голове, даже и да сме вкарали четири преди този момент. Трябва да млъкнем, да дадем газ и да работим, с цел да реализираме поредни резултати “, безапелационен е Макс Алегри.

Срещата сред Ювентус и Фиорентина ще се организира на 6 ноември в Торино. Юве позволи две следващи турнирни загуби в Серия А, само че с триумфа против Зенит през седмицата си обезпечи класиране за осминафиналите в Шампионска лига.

„ Трябва да бъдем по-стабилни в отбрана и да не позволяваме толкоз доста голове. Трябва да приказваме по-малко и да работим повече. Допуснахме 11 гола от тимове, които са в долната половина на таблицата в Серия А и би трябвало да поправяме това “, разяснява още Алегри.

За срещата с „ виолетовите “ наставникът на „ биаконерите “ няма да може да разчита на контузените Мойс Кийн и Матия Де Шилио. Възможно е и бранителят Леонардо Бонучи да получи отмора.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР