Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри призна, че звездата на

...
Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри призна, че звездата на
Коментари Харесай

Алегри: Кристиано е разочарован

Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри призна, че звездата на отбора Кристиано Роналдо е сърдит, че не беше разгласен за най-хубав футболист на годината от УЕФА. Вместо това за подобен беше избран някогашният му съотборник в Реал Мадрид Лука Модрич.

“Пристигането на Кристиано подтиква всички. В отбора има огромна конкуренция и всеки желае да играе. Роналдо е добре и тренира. Нормално е да е отчаян след през вчерашния ден. Миналия сезон той означи 15 гола в Шампионската лига и дружно с Модрич и всички други в Реал завоюва шампионата. Това обаче демонстрира, че той продължава да работи и желае да продължи да бъде най-хубавият, което е преимущество за нас”, съобщи Алегри на конференцията преди мача с Парма.
Max Allegri says @cristiano is angry pic.twitter.com/bPi6oaozQg
— B/R Football (@brfootball) August 31, 2018 “Ювентус нормално се затруднява в Парма. В последните 24 дуела там Юве е победил единствено 7 пъти, равенствата са 10, а успехите за Парма са също 7. Те са дилетант и не би трябвало да отидем с неверната настройка. Трябва да покажем почитание. Искаме да влезем в паузата спокойни и с оптималните вероятни точки. Първенството ще е по-тежко през тази акция. Тимовете от средата са се подобрили. Същото важи и за топ тимовете като Интер и Наполи, както и Рома, които са също толкоз мощни, колкото предходната година”, сподели още наставникът.

Алегри сподели няколко думи и за жребия в Шампионската лига. “Попаднахме в група с два отлични тима в лицето на Манчестър Юнайтед и Валенсия. Там са и Йънг Бойс, които ще са новобранци. Ще мислим за това след мача ни против Сасуоло от Серия А”, добави той. Серия А 3 кръг, събота 1 септември  Парма 21:30предстои  Ювентус
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР