Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри похвали изключителното представяне в

...
Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри похвали изключителното представяне в
Коментари Харесай

Алегри: Както виждате, мачове могат да се печелят и с много трудности

Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри похвали " изключителното показване в отбрана " на тима в дуела с Фиорентина, извоюван с 1:0 в 11-ия кръг на италианската Серия А.

Гостите от Торино завоюваха след попадение на 20-годишния Фабио Мирети още в десетата минута на срещата, което на процедура бе и единствената голова опаснот, която футболистите на Ювентус проведоха до края мача.

" Срещу Фиорентина постоянно е комплицирано да се играе, защото те нападат, движат се добре, само че момчетата се оправиха чудесно ", разяснява Алегри пред DAZN.

" Ние отбелязахме гол, имахме повече усложнения през първото полувреме, а през второто на Войчех Шчесни не му се наложи да прави нито едно избавяне, макар всички центрирания. Съжаленията ни са за това, че не успяхме да осъществяваме евентуалните си контраатаки, когато получавахме отворени пространства ", продължи наставникът на Ювентус.

" Мачовете могат да бъдат печелени и с доста компликации, само че добра отбрана. Фиорентина изигра добър мач, само че ние се защитавахме извънредно добре в наказателното поле. Щастлив съм за Фабио, защото той от време на време получава рецензии за представянето си, когато би трябвало да имаме самообладание към младите футболисти да съзреят и да им оказваме помощ, макар грешките ", добави Масимилиано Алегри.
 Фиорентина - Ювентус 0:1 в мач от Серия
Ювентус удържа натиска на Фиорентина и си потегли от " Артемио Франки " като победител

Изненадващ воин за " Старата госпожа "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР