Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри коментира предстоящия сблъсък с

...
Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри коментира предстоящия сблъсък с
Коментари Харесай

Алегри: Сблъсъкът с Тотнъм ще се реши в реванша

Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри разяснява идния конфликт с Тотнъм в Шампионската лига, показвайки много положително въодушевление. Тази вечер “бианконерите” се изправят против петия в Англия в първа среща от 1/8-финалите на най-авторитетния футболен клубен шампионат.

Шампионът на Италия няма да може да разчита на контузения Блес Матюиди, както и на бранителя Стефан Лихтщайнер.

“Още не съм решил на какъв състав да се спра. Ще видя в какво въодушевление ще се събудя”, показа Алегри. “На мястото на Матюиди ще играе футболист, който е с разнообразни характерности. Стураро е този, който се приближава най-вече до него, само че също по този начин мога да разгадавам на Маркизио и Бентанкур. В противоположен случай ще би трябвало да трансформира схемата на игра.

Със сигурност няма да излезем за резултат 0:0. Трябва да не позволяваме гол в нашата врата. Имаме същия късмет като Тотнъм да преминем в идната фаза. Ще се наложи да изиграем два огромни мача. Те са мощни в това да употребяват празните пространства, мощни са физически и механически. Реваншът ще бъде от най-голямо значение”, продължи Алегри.

“Има огромен възторг и адреналин в нашия тим. Трябва да бъдем доста деликатни, без да ги надценяваме прекомерно доста. Нашето огромно предпочитание е още веднъж да играем край в Шампионската лига. Успяхме да го създадем на два пъти през последните три години и този път желаеме да го спечелим. Познаваме слабостите на Тотнъм и сме готови за 180 минути”, приключи наставникът на “Старата госпожа”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР