Старши треньорът на Ювентус Андреа Пирло е недоволен от проявената

...
Старши треньорът на Ювентус Андреа Пирло е недоволен от проявената
Коментари Харесай

Пирло: Битката ще бъде във всеки кръг

Старши треньорът на Ювентус Андреа Пирло е неудовлетворен от проявената немарливост от футболистите на италианския първенец при равенството 1:1 против Кротоне в събота вечерта.

" В последните два мача оставахме в понижен състав поради нашата немарливост. По този метод задачата ни ставаше много сложна. Ние сме млад състав, който има потребност от още повече работа. Тренирахме малко в последните месеци. А в този момент футболистите бяха с националните си тимове. Младите имат потребност от много повече опит. Нормално е да има такива моменти на немарливост, случва се. Младите вършат неточности и по този метод се учат ", разяснява Пирло, който ще се опита да изведе Ювентус до десета поредна купа в Италия. Суперзвездата Кристиано Роналдо не взе участие във вчерашния дуел на " бианконерите ", откакто даде позитивен тест за ковид. " Знаем, че има и други тимове, които ще се борят за купата. Битката ще бъде ежедневна и във всеки един кръг. Трябва да продължим да печелим точки ", сподели още Пирло.

За момента Милан е водач в шампионата на Италия, до момента в който Интер също е апетитен за любимец за първото място. Серия А 4 кръг, събота 21 септември  Ювентус 2:1краен резулат  Верона
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР