Старши треньорът на Ювентус Андреа Пирло е доволен от резултата,

...
Старши треньорът на Ювентус Андреа Пирло е доволен от резултата,
Коментари Харесай

Пирло: Допуснахме много грешки срещу Ференцварош

Старши треньорът на Ювентус Андреа Пирло е удовлетворен от резултата, само че не и от играта на своя тим при успеха с 4:1 над Ференцварош като посетител в Шампионска лига. Алваро Мората вкара два гола, а влезлият на негово място Пауло Дибала се възползва на два пъти от два неверни паса в отбраната на домакините. Франк Боли осъществя почетен гол за унгарците в последната минута.

" Резултатът е добър, само че не и играта. Допуснахме прекалено много неточности и има още доста какво да подобряваме. Говоря доста с нападателите да бъдат по-комбинативни в предни позиции, само че те са тези, които вземат решение на терена. Атакуващите ни играчи не би трябвало да бъдат толкоз егоистични пред гола и трябваше да приключат интригата в мача доста по-рано ", разяснява Пирло.

Халфът Артур Мело стартира като титуляр в средата на терена, само че се почувствал зле и бе сменен на почивката от Родриго Бентанкур. " Артур не беше добре още от началото и бяхме подготвени да го сменим още в 20-а минута, само че той изиска да довърши полувремето. Болен е и му беше мъчно да диша и тича ", разкри Пирло.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР