Старши треньорът на Ювентус Андреа Пирло беше много доволен след

...
Старши треньорът на Ювентус Андреа Пирло беше много доволен след
Коментари Харесай

Пирло: Това е истинският Юве, а не онзи от загубата срещу Интер

Старши треньорът на Ювентус Андреа Пирло беше доста удовлетворен след успеха над Интер в първия полуфинал за Купата на Италия. Кристиано Роналдо вкара и двата гола за " бинконерите ", а за Интер се разписа Лаутаро Мартинес. Пирло посочи, че в този мач Юве е посочил същинското си лице, за разлика от загубата с 0:2 от същия противник преди две седмици в Серия " А ".

" В оня мач като че ли не бяхме ние. Тогава обаче си взехме поука от многото неточности и това ни оказа помощ. Още не сме постигнали нищо, тъй като следва и реванш. Видя се обаче, че когато сме съсредоточени, на всеки му е мъчно против нас. Знаем мощните си страни. Не е елементарно да се поддържа висок интензитет при толкоз натоварена стратегия. Най-много ми хареса реакцията на играчите, откакто се оказахме догонващи ", показа Пирло.

" Независимо дали играе Бонучи или Демирал, разлика не би трябвало да се усеща. Ясно ми е, че Роналдо не беше удовлетворен от промяната, само че желаех да го запазя за идващия мач в шампионата и това е вярното решение. Кристиано не можеше да даде по-добър отговор на критиците си от представянето си довечера ", продължи някогашният халф.

" Може би успеха над Наполи за Суперкупата беше повратната точка, след която започнахме да играем доста по-добре. Вдигайки трофея, доказахме на самите себе си какъв брой сме мощни. Можем да преследваме всяка цел. Февруари ще е доста сложен, само че ще се опитаме да сспечелим всеки идващ мач и ще забележим къде ще сме в края на сезона ", сподели още Пирло.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР