Старши треньорът на втородивизионния турски Гьозтепе Станимир Стоилов говори след

...
Старши треньорът на втородивизионния турски Гьозтепе Станимир Стоилов говори след
Коментари Харесай

Мъри се радва: Все повече хора започват да идват на мачовете

Старши треньорът на втородивизионния турски Гьозтепе Станимир Стоилов приказва след безапелационната победа с 3:0 Гиресунспор вкъщи. Мъри записа втори пореден триумф откогато е в Турция, а тимът му излезе на трето място във краткотрайното класиране на Първа Лига.

" Това беше доста добра и значима победа за нас. Имахме доста благоприятни условия в мача, само че не успяхме да се възползваме от тях, както искахме. Трябва да сме по-концентрирани, изключително в завършващата фаза. Ако бяхме постигнали това, щяхме да си решим мача по-рано. Но в това време се опитахме да създадем това и се фокусирахме върху него. Това също беше значимо за нас. Опитахме се да играем нашия жанр. Опитахме се да играем по-доминиращ, нападателен и динамичен футбол. Променихме това, което желаеме. Искаме да продължим по този метод, тъй като това ни носи триумф ", съобщи Мъри.

" Ще продължим да работим доста крепко. Нито играчите, нито ние мислим, че всичко е наред. В момента се опитваме да създадем лична преобладаваща философия за игра. Ще продължим да надграждаме върху това. Също по този начин ще продължим да радваме нашите почитатели. Гьозтепе има доста почитатели и от ден на ден хора стартират да идват на мачовете. Винаги ще се опитваме да бъде по-добри за тях ", приключи Станимир Стоилов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР