Старши треньорът на волейболния ЦСКА Александър Попов говори за проблемите

...
Старши треньорът на волейболния ЦСКА Александър Попов говори за проблемите
Коментари Харесай

Сашо Попов: ЦСКА е в пропастта

Старши треньорът на волейболния ЦСКА Александър Попов приказва за проблемите на клуба, които са сложили всички в извънредно тежка обстановка. Той даде изявление за предаването „ Златният гейм” по DIEMA SPORT 2. Напускането на генералния спонсор, отнемането на залата на децата от преди 3-4 години, неопределеният статут на зала „ Васил Симов”… Проблеми, които към момента търсят решения.

„ Напуснаха ни някои от главните състезатели, по една съществена причина, че главният ни спонсор си потегли през юни месец. Започнахме изначало - селекция и ново финансиране. Не ни доближава време, с цел да стъпим на здрава почва, тъй като сме малко в пропастта сега. Тази покруса към този момент сме я минавали преди 7-8 години. Проблемът е обвързван с отсъствието на генералния ни спонсор. Той напусна, тъй като имаме проблем с инфраструктурата. Той даде изказване. Всичко стартира с взимането на залата, където упражняват децата. Беше преди 3 години. Имаме 200 деца, най-големият клуб в България като бройка на треньорски фрагменти и състезатели. Като ни взеха залата, където децата упражняваха от 50-60 години, пръснати сме наляво-надясно”, показа Александър Попов.

„ Много сложен живот водим в последните години. Това е огромен пестник за нас. Неяснотите тук за „ Васил Симов” ги знаете добре. Мисля, че проблемите са свързани с липса на връзка.”

„ В рамките на идващите няколко седмици би трябвало да почистим този проблем, ще действа ли тази зала, няма ли? Ние сме твърдо решени на продължим. Предишният ни сложен интервал беше обвързван със отговорности към Национална агенция за приходите, успяхме да се почистим без да банкрутираме. Сега нас ни напусна общоприет спонсор, останаха наши другари. Протегнаха ни ръка, не сме на безспорната нула. Трябва да извадим някакви аса, някакви козове, не сме обезсърчени. Имаме порядъчен тим. Мисля, че още веднъж ще оцелеем, в случай че реализираме съгласие по проблемите, които имаме”, сподели още Сашо Попов в предаването „ Златният гейм”.

„ Защо го върша? Защото доста обичам ЦСКА. От 1982 година съм в ЦСКА. Не е финансов въпросът, не е за чест и популярност. Много обичам работата си в ЦСКА, без значение от трудностите”, сподели още наставникът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР