Старши треньорът на волейболния шампион при мъжете Хебър Пазарджик Камило

...
Старши треньорът на волейболния шампион при мъжете Хебър Пазарджик Камило
Коментари Харесай

Камило Плачи вече мисли за подобряването на Хебър

Старши треньорът на волейболния първенец при мъжете Хебър Пазарджик Камило Плачи към този момент обмисля по какъв начин да усъвършенства тима, с цел да може да направи още една крачка напред. Освен купата, отборът завоюва Купата на България, както и Суперкупата.

Камило Плачи взе присъединяване в брифинг в пресклуб „ България “, на който демонстрираха извоюваните титли. Той показа, че е доста удовлетворен от сезона.

" За нас беше значимо да спечелим трите трофея без изгубен мач, както и на положителното показване в Шампионската лига. Имаме напредък и в детско-юношеската школа на Хебър. Това би трябвало да бъде душата на един тим. Запалихме целия град с нашите победи “, показа Камило Плачи.

Наставникът показа, че ще даде заслужена отмора на своите волейболисти.

Защо е премахнал брадата си?

" Махнах я, тъй като свърши сезонът. Сега умерено ще забележим какво можем да променим. Ако очаквате от мен нови имена, няма да ги получите, тъй като към момента не сме решили нищо ", добави Камило Плачи.

Президентът на клуба Александър Иванов също показа, че е доста удовлетворен от представянето на тима.

" Няма да влизам в елементи, само че бюджет постоянно е бил обект на интерес и това е комплимент. Често излиза по-голям съгласно някои сметки, в сравнение с е. Имаме капацитета да включим съществени компании към бюджетирането ни. Това ще ни даде повече успокоение и ще облекчи Общината, което е задачата ни. Искаме да намерим още частни партньорства”, показа президентът на Хебър.

Той разкри, че приходите от Шампионската лига ненапълно компенсират разноските на клуба.

“Местният бизнес ни поддържа, по тази причина сме щастливи ", сподели още Александър Иванов.

Един от водачите Теодор Салпаров, призна, че към момента не мисли за пенсиониране от професионалния волейбол.

" Играе ми се от ден на ден и повече. С цената на някои старания значимо е по какъв начин си квалифициран физически и по тази причина най-важна е работата във фитнеса. По-добър механически няма да стана, даже и да дремя в залата. Но в случай че съм на равнище, мога да играя като 20-годишен ", показа Салпаров.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР