Старши-треньорът на волейболния Пирин (Разлог) Северин Димитров беше изключително доволен

Старши-треньорът на волейболния Пирин (Разлог) Северин Димитров беше изключително доволен ...

Северин Димитров: Ако играем така и в София, отиваме на полуфинал.

Старши-треньорът на волейболния Пирин (Разлог) Северин Димитров беше изключително доволен от играчите си след победата с 3:0 над Левски в 1/4-финалната серия между двата отбора в Суперлигата. Димитров уверено заяви, че ако повторят същото представяне и в София, ще затворят серията – която се играе до 2 победи в 3 мача – още в понеделник.

"Очаквах мачът да бъде много труден, много дълъг и много непредвидим. Днес момчетата играха наистина страхотно. На много високо ниво се представи Франсиско Сотелдо. Днес дистрибуцията му беше на много високо ниво. Това допринесе нападателите да отиграват по най-добрия начин", анализира наставникът на Пирин Разлог.

"Днес и играта на Смилен Мляков не беше това, което Левски очакват от него. Той им е най-класният състезател. Много се разчита на него да дърпа отбора напред. При всички положения мачът в София, който предстои, няма да бъде същият. Левски ще се мобилизира на всяка цена. От нас ще се изисква единствено да повторим тази игра, която показахме сега, да посрещаме, както го направихме днес".

"Днес наистина се видя, че играхме освободено и нямаше напрежение в нашия отбор. Постигнахме 50 процента от целта си, а другите 50 са участие в полуфинален плейоф. Дано продължим така и в София. Ако покажем същата игра, ще затрудним отново отбора на Левски и ще успеем да затворим серията още в следващата среща", завърши Димитров.

Източник: sportal.bg