Старши треньорът на волейболния Пирин Разлог – Северин Димитров очаквано

Старши треньорът на волейболния Пирин Разлог – Северин Димитров очаквано ...

Северин Димитров: Левски игра по-концентрирано.


Старши треньорът на волейболния Пирин Разлог – Северин Димитров очаквано не е доволен от развоя на втория мач срещу Левски , след като тимът му допусна загуба с 2:3 и прати четвъртфиналната серия от плейофите на волейболната Суперлига в трети мач.

Левски пречупи Пирин във волейболен трилър

Пирин спечели първия двубой с 3:0 гейма, а в зала "Универсиада" в София волейболистите на треньора Владимир Николов се наложиха с 3:2 и изравниха за 1:1 в серията.

„Според мен днес Левски игра много по-събрано и по-концентрирано. Тимът изпълняваше много добър начален удар. Във втория гейм успя да ни затрудни максимално, направи голяма разлика пак с хубав начален удар. Пропуснахме да вземем мача, но все пак трябва да сме спокойни, защото ни очаква трети мач”, каза Димитров.

Владо Николов: Ако намалим грешките, съм оптимист

„Днес поехме риск на начален удар. Трябваше да бием по-хубав и по-остър сервис. От там дойдоха и грешките. Ще направим нужните корекции за мача, който предстои. Ще видим през този мач как сме стояли на игрището и какво трябва да променим. Надявам се тези, които са контузени да нямат някакви усложнения и да могат да играят в следващия мач”, допълни той.

Източник: gong.bg