Старши треньорът на волейболния Пирин Разлог – Северин Димитров очаквано

...
Старши треньорът на волейболния Пирин Разлог – Северин Димитров очаквано
Коментари Харесай

Северин Димитров: Левски игра по-концентрирано

Старши треньорът на волейболния Пирин Разлог – Северин Димитров предстоящо не е удовлетворен от развоя на втория мач против Левски, откакто отборът му позволи загуба с 2:3 и прати четвъртфиналната серия от плейофите на волейболната Суперлига в трети мач.

Левски пречупи Пирин във волейболен трилър

Пирин завоюва първия дуел с 3:0 гейма, а в зала "Универсиада " в София волейболистите на треньора Владимир Николов се постановиха с 3:2 и изравниха за 1:1 в серията.

„ Според мен през днешния ден Левски игра доста по-събрано и по-концентрирано. Тимът изпълняваше доста добър начален удар. Във втория гейм съумя да ни затрудни оптимално, направи огромна разлика отново с прекрасен начален удар. Пропуснахме да вземем мача, само че въпреки всичко би трябвало да сме спокойни, тъй като ни чака трети мач”, сподели Димитров.

Владо Николов: Ако понижим грешките, съм оптимист

„ Днес поехме риск на начален удар. Трябваше да бием по-хубав и по-остър сервис. От там пристигнаха и грешките. Ще създадем нужните корекции за мача, който следва. Ще забележим през този мач по какъв начин сме стояли на игрището и какво би трябвало да променим. Надявам се тези, които са контузени да нямат някакви затруднения и да могат да играят в идващия мач”, добави той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР