Старши треньорът на волейболния Марица Пловдив Иван Петков заяви пред

...
Старши треньорът на волейболния Марица Пловдив Иван Петков заяви пред
Коментари Харесай

Иван Петков: Изпитвам чувство за добре свършена работа, но няма как да се зарадвам

Старши треньорът на волейболния Марица Пловдив Иван Петков съобщи пред клубния уебсайт, че изпитва възприятие на добре свършена работа, само че му е мъчно да се зарадва поради създалата се обстановка с пандемията с ковид COVID-19.

По-рано през днешния ден с решение на УС на федерацията отборът на Марица бе разгласен за първенец при дамите, а Нефтохимик 2010 при мъжете.

" В този миг е доста мъчно да се приказва. Моментът е подобен, че мъчно можем и да се зарадваме на нещо такова. Преди няколко дни по различен метод бихме го претърпели ", разяснява наставникът.

" Надяваме се това, което ни застигна, да ни освободи и да стартираме да живеем обикновено, да няма такива моменти като днешния - по този начин да се присъжда купа и да се взема решение което и да е състезание. Лично аз мъчно мога да намеря думи да разясня. Ситуацията е такава, че не е нужно да казваш каквото и да било. Да се молим някой да откри решение в тази обстановка и да откри лекарството, което миларди хора чакат с неспокойствие. Сега не е време за спорт. Трябва да звучим по-позитивно, само че никой не знае това, което ни се случва, какъв брой време ще продължи. Аз изпитвам възприятие за добре свършена работа през този сезон. Няма по какъв начин обаче да се развеселявам, тъй като всеки се е концентрирал в своето оцеляване ", добави още Петков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР