Старши треньорът на волейболния Левски София Владимир Николов обяви, че

...
Старши треньорът на волейболния Левски София Владимир Николов обяви, че
Коментари Харесай

Владо Николов: В Левски имаме само една и съща цел! Първото място

Старши треньорът на волейболния Левски София Владимир Николов разгласи, че “сините” могат да имат единствено една цел в идния старт на родната Суперлига и това е единствено първото място.

“В Левски постоянно имаме единствено една цел! Първото място. Нищо друго не удовлетворява претенциите на тима. Съзнаваме, че в България има и други тимове с огромни упоритости. Нефтохимик направиха сериозна селекция за Шампионската лига. Хебър също вършат доста старания, с цел да създадат мощен тим. ЦСКА има построен умел състав. В Монтана залагат на трима опитни чужденци. В другите тимове също се работи качествено. Със сигурност през новия сезон ще бъде доста забавен и оспорван шампионата в България и се надяваме ние да се представим по-добре”, съобщи наставникът на “сините” Владимир Николов особено в “Гостът на Sportal.bg” по Sportal TV .

“Не залагаме на това да печелим непременно. За нас е значимо да работим за бъдещето на тима. В поради младият тим, с който разполагаме, ще е добре да се придвижим по-напред в класирането от последния шампионат”, добави президентът на “сините” Давид Давидов особено в “Гостът на Sportal.bg” по Sportal TV .
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР