Старши треньорът на Витоша Бистрица Росен Кирилов подчерта позитивните и

...
Старши треньорът на Витоша Бистрица Росен Кирилов подчерта позитивните и
Коментари Харесай

Росен Кирилов: Ботев Вр ни надигра тотално, трябва да променим манталитета

Старши треньорът на Витоша Бистрица Росен Кирилов акцентира позитивните и отрицателните черти в представянето на своя отбор, който падна с 2:5 от Ботев Враца в 30-ия кръг на Първа лига . Наставникът съобщи, че го чака работа по манталитета на своите момчета.

„ Просто не успяхме да задържим равнището от предходните мачове. В предни два не ни вкараха гол. Днес получихме много. Мачът не ни потегли – можеше и ние да поведем в резултата, Гъргоров имаше 100-процентово състояние. Направихме доста неточности в отбрана, а Ботев бяха доста ефикасни – с 3 удара реализираха 3 гола. Ние пък върнахме един гол и имахме още едно положение”, разяснява Кирилов пред NOVA SPORT.

„ През второто полувреме стигнахме до 2 греди, умерено можеше да е 4:4. Ботев Враца е един доста нападателен тим. Там завоюваха мача. По-бързи, по-мотивирани изглеждаха. В офанзива направиха доста класни осъществявания.”

„ Идеята ни беше днешния мач да го спечелим. После и идващия с Верея. До края да печелим за убеденост за играчите. Просто малшанс, въпреки и да не го обичам това разбиране. Късмет и малшанс – когато си убеден и вярваш, че можеш, такова нещо. Дори и при 2:4 можеше да изравним резултата, само че за следващ път Ботев Враца ни надиграха по всички индикатори, най-много в агресивността.”

„ Създадохме доста положения, вкарахме 2 гола, само че в отбрана въобще не изглеждахме добре. Допуснахме лесни голове, губехме единоборствата. Ботев Враца през първото полувреме вкара всичките си голове поради печеленото на втората топка. Правеха доста хубави контраатаки.”

„ Искам тимът да демонстрира неизменност. Не може преди една седмица да си надиграл тотално Етър, един от положителните тимове в Първа лига, а в този момент вместо да затвърдиш положителните усещания, отиваме в другата прекаленост. Дано променим този манталитет”, добави Кирилов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР