Старши треньорът на Витоша (Бистрица) Росен Кирилов бе видимо разочарован

...
Старши треньорът на Витоша (Бистрица) Росен Кирилов бе видимо разочарован
Коментари Харесай

Росен Кирилов: Не съм доволен, това не е моят футбол

Старши треньорът на Витоша (Бистрица) Росен Кирилов бе очевидно отчаян след загубата с 0:3 като посетител на ЦСКА-София в първа среща от 15-ия кръг на Първа професионална лига. Специалистът показа, че не е виждал по какъв начин " алените " ще отбележат гол, преди " тигрите " да позволен неточност в 78-ата минута и надлежно първо попадение в срещата. Поражението на " Армията " остави Витоша на 12-то място в класирането с актив от 13 точки.

" Не съм удовлетворен, тъй като загубихме с 0:3. Мачът вървеше към еднакъв. Не виждах по какъв начин противникът ще ни вкара с тези центрирания. ЦСКА нямаше съвсем никакви обстановки и срещата отиваше към тъждество, само че за жалост, допуснахме гол в обстановка, в която на два пъти можехме да почистим надалеч напред топката. Не го направихме и бяхме осъдени ", съобщи след срещата на " Армията " Кирилов.

" От метода на игра в отбрана съм удовлетворен, само че не и от това, че откакто отнемем топката, я губим бързо. Не успяхме да изпълним контри през днешния ден. Като цяло обаче, това не е моят футбол. Не обичам такава игра. Ако тръгнем да се надиграваме обаче, ще загубим с доста повече ", добави още наставникът на бистричани.

" Загубите се натрупаха, тъй като имахме доста тежки противници. Абсолютно всеки мач за нас е сложен. Начинът за излизане от сходна тежка обстановка е победа. Когато тя пристигна, нещата ще се подобрят. В идващите две седмици ще се готвим старателно за семейството на Славия ", добави още Росен Кирилов. Първа лига 15 кръг, петък 9 ноември  ЦСКА-София 3:0краен резулат  Витоша (Бистрица)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР