Старши треньорът на Витоша Бистрица Костадин Ангелов сподели след загубата

...
Старши треньорът на Витоша Бистрица Костадин Ангелов сподели след загубата
Коментари Харесай

Ангелов: Щом губим, значи явно има някакъв проблем

Старши треньорът на Витоша Бистрица Костадин Ангелов показа след загубата с 0:1 от Септември, че единствена неточност на отбора му е довела до провалянето.

"Опитахме се да не позволяваме неточности в отбрана, само че се отворихме, вкараха ни един гол. Знаехме за този нападател, трябваше да бъде затрупан. Като цяло, не би трябвало да позволяваме такива неща. Отваряме се, не можем да се приберем бързо. Не заслужавахме да загубим. Защитавахме се добре, имахме и положения, които можехме да приключим с прецизен удар. Не успяхме, продължаваме да работим, " сподели Ангелов.

"Всеки един миг е подобаващ за първата ни победа. Ще се готвим, " добави наставникът на новака.
Септември счупи нулата за първа победа
"Няма да кажа нито една дума срещу играчите, с които работя. Знам, че те са способни да дадат още по-добро показване. Това е обстановката. Ясно е, че ние сме с минимален бюджет, не може да взимаме скъпи играчи. Ще притеглим играчи, само че на този стадий това е невероятно, " призна експертът.

"Щом губим, значи очевидно има някакъв проблем. Психологически, и в много моменти сме мудни, желая да сме по-агресивни, " добави Ангелов.

"Аз мисля, че Берое са доста мощни в нападателен проект. Но ние нямаме лесин мачове. Насявамсе и шансът да е на наша страна, тъй като исрещу Ботев и в този момент, нямаме шанс. Но и това ще пристигна, " сподели Ангелов за идващия конкурент в Първа лига.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР