Старши треньорът на Витоша Бистрица Костадин Ангелов подходи много философски

...
Старши треньорът на Витоша Бистрица Костадин Ангелов подходи много философски
Коментари Харесай

Коце Ангелов: Има баланс в природата, този късмет ще се обърне

Старши треньорът на Витоша Бистрица Костадин Ангелов подходи доста метафизичен след провалянето с 1:2 от Дунав Русев в първия пролетен мач на своя тим.

Той показа, че е горделив от представянето на своите футболисти и е уверен, че шансът ще се обърне и ще бъде в помощ на " бистришките тигри ", когато им е най-необходим.

" Това си го приказваме след всеки мач, все пак желая да кажа, че има някакъв баланс в природата. Този шанс, който непрекъснато ни се изплъзва, ще пристигна сега, в който най-вече ни е необходим. Втори мач губим несправедливо от Дунав. Не се знае, може пък да бием Дунав на баража. "

Относно головете на противника, експертът разяснява: " Статични положения, знаехме, че противникът има положителни реализатори. По-скоро и двете обстановки са майсторство на изпълнителя. Можехме най-малко да не загубим мача. Особрено второто полувреме, мисля, че тотално доминирахме. Най-важното като извод е играчите да не падат духом. Горд съм от тяхното показване и знам, че ще дойдат моментите, в които няма да си приказваме, че сме играли добре, а сме губили. Предпочитам да играем добре и да губим, тъй като това ще се обърне. "

" Много е елементарно за хора на моята позиция да се оправдаят, не желая да се извинявам, в противен случай, за мен е чест да бъда в този клуб. Виждам по какъв начин всеки състезател се развива пред очите ми. Това прави един треньор горделив. "

" Показахме по-добро лице от много мачове през първия полусезон. Днес не бяхме страхливи, бяхме смели. Имахме по-добър надзор от съперника, липсва този финален свършек.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР